dobri.jovevski@gmail.com +38 975 258 997

Средби на претседателот Пендаровски со истакнати поединци во Крива Паланка во рамки на проектот „Лице в лице со Претседателот“

Средби на претседателот Пендаровски со истакнати поединци во Крива Паланка во рамки на проектот „Лице в лице со Претседателот“ 19 февруари 2021 | Лице в лице со претседателот, Соопштенија Претседателот Стево Пендаровски, во рамки на проектот „Лице в лице со Претседателот“, вчер...
Read More →